img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!
img_1
Geschikt voor jong en oudHet avontuur begint hier!
img_1
Een onvergetelijke ervaringHet avontuur begint hier!
mobile_slider_img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!

Nationale Klimbosdag

In navolging op de eerste Nationale Klimbosdag, wordt er op zaterdag 23 maart een tweede georganiseerd! Door heel het land besteden klimboslocaties extra aandacht aan de prachtige klimbossen. En alle klimbossen staan per bezoeker €1,- af aan een goed doel: Trees for all!

Op zaterdag 23 maart vindt de tweede Nationale Klimbosdag van Nederland plaats. Maar liefst 20 klimboslocaties, verspreid over het hele land, doen mee! Het idee is simpel: De Nationale klimbosdag is dé dag waarop extra aandacht wordt besteed aan de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is. Tickets voor deze speciale dag kosten €17,50 

Het doel van de Nationale Klimbosdag is tweeledig: aandacht creëren voor de vele mooie klimbossen die Nederland rijk is en het steunen van een goed doel; bewustzijn creëren voor het belang van bomen voor de wereld en direct een steuntje bijdragen aan een bosrijkere wereld. Dit laatste gebeurt doordat bij ieder verkocht ticket 1 euro wordt gedoneerd aan stichting Trees for All. Zij zetten zich in voor een bosrijkere wereld door bomen te planten in Nederland en het buitenland.

Koop Tickets