img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!
img_1
Verleg je grenzenWij dagen je uit!
img_1
Een onvergetelijke ervaringDit wil je niet missen!
mobile_slider_img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!

Lasergamen

In samenwerking met Lasergame Uitje bieden wij een geheel uniek concept aan, professioneel lasergamen op een toplocatie. Een groot stuk van ons bos hebben we omgetoverd tot Battle Arena voor o.a. Archery Tag, teambuilding en nu ook Lasergamen! Midden in de prachtige bossen van de Veluwe hebben we natuurlijke obstakels geplaatst waardoor de beleving optimaal is en je je nog steeds waant in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. 

Begeleid door een team van professionals trekken jij en je vrienden, collega’s of familie ten strijden en komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Alle materialen zijn zeer geavanceerd en van topkwaliteit, waardoor vele spelvormen ingeladen kunnen worden welke spannende en zenuwslopende missies zullen garanderen. 

Durf jij de strijd aan te gaan met jouw vrienden, collega’s, klasgenoten of familie? Neem dan nu snel contact met ons op en wij organiseren voor jou het perfecte arrangement in samenwerking met Lasergame Uitje!

Ben je opzoek naar het perfecte kinderfeestje, teamuitje, klassenuitje, personeelsfeest, familie uitje of naar een ander uitje? Met plezier regelen wij voor jou een compleet verzorgde ochtend, middag of zelfs hele dag die de deelnemers niet snel meer zullen vergeten!

Deze activiteit is mogelijk vanaf 20 personen en wordt enkel aangeboden i.c.m. de activiteit Klimbos. 

Aanvraagformulier